11.4.05

Πριν από 4 περίπου χρόνια, σεπτέμβρης, ένα βράδυ στις 11 η ώρα άκουσα στο ράδιο in the port of amsterdam –bowie και είπα: ξεκινάει φθινόπωρο. Σήμερα, απρίλης, είπα πως με το ίδιο κομμάτι θα ξεκινήσει καλοκαίρι αλλά τελικά αυτά τα πράματα δεν εκβιάζονται. Το καλοκαίρι ξεκίνησε έτσι και αλλιώς. Ashes to ashes.

Αυτό είναι το εναρκτήριο post για αυτό το blog. Δεν ξέρω καν γιατί το ξεκινάω, δεν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για να γράψω, δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω. I would like to thank my mum and dad, my brother, my sisters, την ευτυχή ιδιοκτήτρια του the6milliondollarstory. Τι κάνει κάποιος εδώ πέρα; Τι θέλω να κάνω εγώ εδώ πέρα; Θα δείξει. Ο καθένας βγάζει το προσωπικό του περιοδικό. Θα απευθύνω και εγώ τις ερωτικές μου ιστορίες σε δεύτερο ενικό; Θα αρχίσω να αναφέρομαι σε πρόσωπα με το πρώτο γράμμα του ονόματος τους όπως τόσοι καλοί editorialάδες και άλλοι πριν από αυτούς; Θα πω αλήθεια ή ψέματα; Δεν θα κάνω profile πάντως. Είμαι τοξότης με ωροσκόπο σκορπιό, σελήνη στον κριό, ερμή στον τοξότη, αφροδίτη στον αιγόκερο και άρη στην παρθένο. Δεν ασχολούμαι με ζώδια αλλά υπάρχουν τόσα ακόμα σημαντικά πράματα με τα οποία δεν ασχολούμαι.

Τελικά ίσως να μην αντέξω να μείνω ξύπνιος για το buffalo 66 του vincent gallo.
Κλείνουμε με heat wave από ένα EP του mikael delta. Στα φωνητικά ο panos που φέρνει ανάμεσα σε perry blake και jay jay johansson μόνο που τραγουδάει αγγλικά με ελληνική προφορά.

ευχαριστώ μαμά!
ευχαριστώ μπαμπά!
blog blog

No comments: