28.12.05

τους μέτρησα, ήταν σχεδόν δεκάξι

θα διώξω το νόημα από κάθε λέξη, ό,τι μεγάλο και ωραίο θα το χρησιμοποιήσω ξανά και ξανά μέχρι να εξαφανιστεί. μια για πάντα. -ή απλά ας θρονιάσει.

[σε χαιρετώ από κει ψηλά, σε βλέπω και χαίρομαι. εγώ και τα παπούτσια σου]

27.12.05

Σπίτι

Γιορτή και όλα ήρθαν λίγο καθυστερημένα -σακούω ξανά και ξανά, το ξέρω δεν υπάρχει τελειωμός, δε θέλω. Είναι ώρες που χάνετε η αξία. Μόνο οι φωνές μένουν εκεί. Έκανα ό,τι μπορούσα όταν μπορούσα -ο δικός μου χρόνος έχει τελειώσει και είναι okay. Αι τζαστ καντ γουειτ -και ναι, μπορώ να περιμένω τελικά. Το πάρτυ τελείωσε. Ζήτω το πάρτυ. Το πάρτυ αρχίζει.
-ό,τι ποθεί η καρδιά σου- ό,τι αντέξουν τα αρχίδια σου.
απόψε. weep ,χωρίς λόγο
[θα στείλω στο #1 ολόκληρο το soundtrack του me and you and everyone we know μονομιάς]

26.12.05

ιστορία των χριστουγέννων

[να γδυθώ εντελώς, να γίνω τίποτα και όλα μαζί –να τα σαρώσω όλα]

baby! baby,baby!!, drums keep rolling., μια τσάντα πάει να πέσει, μια σουβλερή μπότα τη συγκρατεί, 2 φορές. ασήμαντο, ένα πάρτυ. Sun Ra στα ηχεία, Τι πάρτυ! Τα λικέρ σε ποτήρια πανύψηλα κολονάτα. η μαμά και τα τύμπανα. γόβες που σκαλώνουν ή στέκονται σε σκαλοπάτια, πόδια γυμνά. fan t a shia. .. και ένα ταξίδι .13 σήραγγες, ή έτσι μου πανε. όχημα off track.
γλύφω τα δάχτυλα μου ,κακάο και αλκοόλ- χριστούγεννα.

19.12.05

σαββατοκύριακο / p.127 / thanks

σα μικρά παιδιά χορεύουμε γύρω από τον εαυτό μας, τίποτα δεν μπορεί να μας αγγίξει

σα σαχλά παιδιά ρωτάμε το ένα το άλλο. τώρα

6.12.05

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

εντάξει λοιπόν –είναι τελικά ζωντανός.

-αναφορικά. όλα θα τρέχουν γύρω από δρόμους. τότε, τώρα. μπροστά από διχάλα. τελευταία στιγμή παίρνω το δρόμο που θυμάμαι λιγότερο. ψάχνω πάντα μια εικόνα. δακρύζω στα φώτα, χρωματιστά και μονόχρωμα. δε θέλω να σταματήσω να περπατάω και δε θέλω να πλησιάσω περισσότερο, πάω όπου με ακολουθεί η μουσική και οι γειτονίες γίνονται ανυπόφορες φορές.
αυτό είναι για σένα αληθινό, όμως αυτό είναι για τον μάνο. [και σου ξαναλέω: αυτό δεν είναι τραγούδι -είναι παιχνίδι με τις εντυπώσεις]. στο ένα ποστ που μαγικά χάθηκε, αλλά όχι εντελώς. Κάποτε βρήκα ένα δίδυμο πούτσο.
γλύφω με τα γυαλιά μου ένα panadol, αρχίζω,
και σε είδα. Χωρίς το τυφλό μηχανάκι πια, με το ίδιο μαστουρωμένο χαμόγελο 11 το πρωί. Το παιδί που γνώρισα. Για τη πρώτη μια ώρα μαζί σε πίστεψα για καθυστερημένο. Και δεν πίστευα τον εαυτό μου, μόνο τα κεφαλαία γράμματα.
αν θυμάμαι καλά είναι που δεν πρόλαβα να μυρίσω τη μασχάλη σου
[πατέρας]
σου χαϊδεύω την πλάτη.
κάποιο τραγούδι

πόθος του

έχω ένα ρολό με πέντε λέξεις απλές/κατανοητές και ένα μέμο (τι ‘ναι το μέμο;). ακόμα, ένα φυτό gift wrapped να το ταιριάξω με το καλοριφέρ μου.
λίγο πριν, το τέλος. όλοι μπορούμε να υπάρξουμε εδώ. -φιλία στον κύριο 195..
longing, yearning, craving II lust
(=spaspaspaspa spa spa spa)
αρκούν αυτά γιαπόψε.
καλά ζητάμε πιο συχνά όσα δε θα αντέξουμε
άτιμοι χρονοδιακόπτες, άι

5.12.05

ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ

σήμερα είμαι γεμάτος -το μεσημέρι ήπια ένα κρασί.