29.8.05

ιστορία

-και αν αισθάνομαι πως τα χω πραγματικά χαμένα. και όμως λέω πως θα επικεντώθω στο σεξ.
-Τα κραυγαλέα βίτσια σου μπορεί τελικά να ναι το λιγότερο αποκαλυπτικό που χεις να μας προσφέρεις.
-Μικρές διακριτικές λεπτομέρειες είναι όλα τα άλλα.
-στρόφες και αν πάρεις μια ανάποδα προσγειώνεσαι αλλού.
-και εδώ αλλού είναι ολότελα καινούργια. Μα μοιάζουν πραγμάτικα.
-μα έμοιαζαν και πριν. Και εδώ τώρα είναι που τα χάνεις.
-Δεν ξέρω αν ήταν αληθινά ή ψέματα/Δεν ξέρω αν είναι αληθινά ή ψέματα. –Αλλά είναι τώρα. και παντά νόμιζα και το νομίζω ακόμα πως για να ναι τώρα θα ναι και αλήθεια.
-λοίπον τώρα μείνε εδώ. Μεχρί να γεμίσει το δωματιό.

14.8.05

Όχι ακριβώς πορνογραφία

Είναι κυριακή βράδυ, παραμονή δεκαπενταύγουστου. Το απόγεμα στο μπαλκόνι με τη γειτόνισσα η ίδια μοναδική οικογένεια με χτες. Η ησυχία στην πόλη είναι τεράστια –σχεδόν γίνεται ευτυχία. Μετά από κρύα pasta στο μπαλκόνι και αποτυχημένη κρέμα καραμελέ τόσο ήρεμος - ακούω τις λεύκες και τα ίδια δύο κομμάτια του Robert Wyatt από ώρα when the most amazing thing happens: γλιστράω το χέρι μέσα απ’ το σορτσάκι για να διαπιστώσω το αυτονόητο –κατουρήθηκα πάνω μου –λίγο, αλλά κατουρήθηκα. Στιγμές φτιαγμένες από χρυσό.
Οι υποσχέσεις φτιάχτηκαν για να καταπατούνται. Πρέπει και γώ να φύγω. Η σειρά ‘σχεδονπορνογραφια’ θα τραβήξει εις μάκρον.

13.8.05

σχεδονπορνογραφια #1

Όλα αρχίζουν με μια απλή φράση: Τι πήδημα θεέ μου. Μια εντυπωσιακή τσόντα με τον Τζόν Χόλμς που ξεκινάει από απλό γαμήσι πειθαρχίας σε μικρό ξανθό πουτανιάρη και φτάνει μέχρι φίστ φάκινγκ. Εγώ να στήνομαι στον Θ1 καλύτερα από ποτέ και αυτός να με γαμάει ασύστολα, να βγαίνει για να μου πει πως λερώθηκα και να μου τον χώνει πάλι όλο μέσα για να με γαμήσει άλλες δύο φορές. Μαύρος στρατιωτικός με πούτσο σαν πλαστικό μπουκάλι νερού των MINOAN LINES γεμάτο και χαμόγελο colgate –άνοιξε μια τρύπα με γαιοπόντικα για να του πάρει πίπα ο whiter than white λευκός 20 και βάλε χρόνια πριν – κλασσικές αντιθέσεις. Αφού έχω πλυθεί και σβήσει ένα τσιγάρο μου κάνει νόημα χαμογελαστός να του στηθώ πάλι –στη γωνία του κρεβατιού αυτή τι φορά. Μπαίνει στεγνός με τη μια. Στητός σαν το μπουκάλι του αξιωματικού στον προτζέκτορα αλλά σε σμίκρυνση. Περνάει ένα τσιγάρο – το παίρνω από τον Θ2 και κάνω τέσσερις τζούρες απανωτά όσο απλώνει κρέμα στην τρύπα μου –τα πιτσιρίκια στο video που έχουν πάρει και χέρι έχουν κατεβάσει από μισό μπουκάλι poppers το καθένα. Καταραμένη ακρίβεια.

11.8.05

δεκαπενταύγουστος

- Αν έπρεπε να πεις ένα μόνο πράμα.
- Ένα μόνο;
- Ναι. Ένα μόνο.
- Χμμ.. Δύο ίσως;
- Ένα.
- Okay.. Ok.
- Σακούω.
- (…) Η σκύλα θέλει γαμήσι.

το concept είναι απλό αλλά όχι δοκιμασμένο – από μένα τουλάχιστον. θα δώσω μια υπόσχεση και θα προσπαθήσω να την κρατήσω: για τις επόμενες πέντε μέρες και μέχρι τον δεκαπενταύγουστο θα postάρω posts σε τακτά χρονικά διαστήματα με σχεδονπορνογραφικό περιεχόμενο. ή και εντελώς. to whom it may concern. με σήμα απροσδιόριστο ακόμα. η σκύλα, θα φάει το γαμήσι της τελικά.

8.8.05

Noon Recess after American Pops

Παιδικές τσιρίδες και ένα τραγούδι. Παιδικές τσιρίδες και ένα τραγούδι –ένα τραγούδι που θα με κυνηγά όλο το καλοκαίρι και ακόμα περισσότερο, όχι γιατί το άκουσα κάπου και σήμαινε κάτι, όχι γιατί ήμουν με κάποιον και έγινε κάτι – απλά γιατί ήταν εκεί και δεν υπήρχε τίποτα άλλο. Καμία φορά πιάνεσαι απ’ ότι σκατά βρεθεί και συνεχίζεις, δεν γίνεται αλλιώς. Και το μωρό συνεχίζει και σκούζει σκούζει σκούζει και τα τυμπανάκια χτυπάν χτυπάν χτυπάν και τα πνευστά χορεύουν χορεύουν χορεύουν μωρό μου.. Ασημαντότητες courtesy of aunderscorelive.

6.8.05

ỐỎỠỔỚ