24.4.05

αλλαγές

Πόσο ωραία τα αστερία τη νύχτα.. -η αλήθεια, δεν φαίνονται από εδώ αλλά δεν κάνω καν τον κόπο. Από κάπου αλλού μπορεί και να χρειάζεται να κοπιάσεις και πάλι να μη φαίνονται.

21.4.05

Confession

Υπάρχει ένα τραγουδάκι που τραγουδούσα προ ολίγου σε μια φίλη η οποία παραδέχτηκε ότι αν και το θρησκευτικό της αίσθημα δεν είναι τόσο αναπτυγμένο το παραβρήκε politically incorrect. Δεν θα συμφωνήσω. Παρόλα αυτά δεν πρόκειται να παραθέσω τους στίχους εδώ. Αφού ακούμε διάφορα «αισχρά» περί Jesus Christ υπάρχει η φράση κλειδί που επαναλαμβάνετε αρκετές φορές μέσα στο κομμάτι: “Jesus was just like me”. Μπορεί τελικά να μην έχω πιάσει ακριβώς τι θέλει να πει το ποιητή αλλά αυτό το “Jesus was just like me” αναιρεί / επισφραγίζει καλά όλα τα «αισχρά».
Αυτά.

Παραθέτω και κάτι που μόλις βρήκα στο net σχετικά με το group -Nervous Gender- που ερμηνεύει το εν λόγο track:
“The French novelist Jean Genet stated that by calling himself the lowest living, a whore, shit, dirt, that he defied all criticism because he could be called no lower. Thirty years after Genet, Nervous Gender have achieved the musical equivalent of Genet's detachment - they are horrific to the point of beauty; he would be glorified.”
Φιλιά.

18.4.05


sxolio

being jordan

«Με το πρώτο αγόρι μου ήρθα σε σεξουαλική επαφή έπειτα από ένα μήνα για να μη θεωρήσει ότι είμαι εύκολη. Από τότε τους αφήνω όλους να περιμένουν έναν μήνα ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.» δήλωση της Jordan ή αλλιώς Katie Price.

15.4.05

Only God Κnows

Όνειρο: λουλούδι φυτρώνει στο δεξί μου χέρι, ανάμεσα στο δείκτη και τον αντίχειρα. Μετά από μέρες ένοιωσα και πάλι τόσο πολύ ο εαυτός μου. Να δούμε τι θα φέρει η νύχτα.

14.4.05


25.03.86

Ξαναέβγαλα φωτογραφίες (για την ινδία)

Μια αίσθηση πως όλοι όσοι αποφασίζουν να στήσουν ένα blog έχουν επικοινωνιακά προβλήματα -διαφορετικής κλίμακας ο καθένας. Νo offence, δε σε ξέρω ακόμα πιθανέ αναγνώστη, τα δικά μου κίνητρα ψάχνω ακόμα.
Προχτές άκουσα τον Τζούμα στην TV να λέει πως αυτό που του αρέσει να κάνει πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο αυτό τον καιρό είναι να μην κάνει τίποτα. Χαμογέλασα ανακουφισμένος και έπεσα για ύπνο free of thoughts.
Υποτίθεται πως εδώ καταγράφεις τις σκέψεις σου χωρίς λογοκρισία –ή τουλάχιστον έτσι θα θελα να το αντιμετωπίσω εγώ. Αλλά αυτολογοκρίνεσαι. Τρανταχτό παράδειγμα: άλλα έχω όλη μέρα στο κεφάλι μου και άλλα γράφω τώρα. Ως ποιο σημείο θα φτάσω; Θα θελα να το τραβήξω. Είναι μια άλλη φόρμα, καινούργια προφανώς –για μένα σίγουρα. Ο χρόνος θα δείξει.
Η φωτογραφία το μόνο αληθινό. Καλό βράδυ.

12.4.05


horeeeiiiii !!!
(gia to orange mecanique ap to neo album twn stereo total pou anaparagei melwdia ap to kourdisto portokali -afierwmeno)

11.4.05

Πριν από 4 περίπου χρόνια, σεπτέμβρης, ένα βράδυ στις 11 η ώρα άκουσα στο ράδιο in the port of amsterdam –bowie και είπα: ξεκινάει φθινόπωρο. Σήμερα, απρίλης, είπα πως με το ίδιο κομμάτι θα ξεκινήσει καλοκαίρι αλλά τελικά αυτά τα πράματα δεν εκβιάζονται. Το καλοκαίρι ξεκίνησε έτσι και αλλιώς. Ashes to ashes.

Αυτό είναι το εναρκτήριο post για αυτό το blog. Δεν ξέρω καν γιατί το ξεκινάω, δεν χρησιμοποιώ τον υπολογιστή για να γράψω, δεν ξέρω αν θα το συνεχίσω. I would like to thank my mum and dad, my brother, my sisters, την ευτυχή ιδιοκτήτρια του the6milliondollarstory. Τι κάνει κάποιος εδώ πέρα; Τι θέλω να κάνω εγώ εδώ πέρα; Θα δείξει. Ο καθένας βγάζει το προσωπικό του περιοδικό. Θα απευθύνω και εγώ τις ερωτικές μου ιστορίες σε δεύτερο ενικό; Θα αρχίσω να αναφέρομαι σε πρόσωπα με το πρώτο γράμμα του ονόματος τους όπως τόσοι καλοί editorialάδες και άλλοι πριν από αυτούς; Θα πω αλήθεια ή ψέματα; Δεν θα κάνω profile πάντως. Είμαι τοξότης με ωροσκόπο σκορπιό, σελήνη στον κριό, ερμή στον τοξότη, αφροδίτη στον αιγόκερο και άρη στην παρθένο. Δεν ασχολούμαι με ζώδια αλλά υπάρχουν τόσα ακόμα σημαντικά πράματα με τα οποία δεν ασχολούμαι.

Τελικά ίσως να μην αντέξω να μείνω ξύπνιος για το buffalo 66 του vincent gallo.
Κλείνουμε με heat wave από ένα EP του mikael delta. Στα φωνητικά ο panos που φέρνει ανάμεσα σε perry blake και jay jay johansson μόνο που τραγουδάει αγγλικά με ελληνική προφορά.

ευχαριστώ μαμά!
ευχαριστώ μπαμπά!
blog blog

10.4.05